Aantal Gebruikers t/m Vandaag.

donderdag 12 april 2012

Veel Geld Verdienen Met YouTube.**

Sociale Media is een van de belangrijkste manieren om je bedrijf te laten groeien en succesvoller in de markt te zetten. Youtube is HET kanaal wat nog vrijwel niet wordt gebruikt door ondernemers, en dat is zonde! (Joe Tjoep)
Laat me beginnen met de meest voor de hand liggende reden waarom u online video marketing niet kan blijven negeren: de populariteit van online video’s. Zowat iederéén bekijkt vandaag de dag op regelmatige basis video’s op internet. De bezoekers van videosites vormen op zich dus al een enorm doelpubliek. En onder deze websites is YouTube zonder twijfel de belangrijkste.
Daarnaast kan u met uw online video’s ook zaakjes doen bij de zoekmachines. Aangetoond is dat u met een video 50  keer meer kans hebt om op de eerste pagina van Google te komen dan met een gewone webpagina met behulp van video SEO. (Joe Tjoep)
Een video is ook veel persoonlijker, waardoor de afstand tussen u en de surfer verkleint. Daarnaast is er meer ruimte voor creativiteit dan bij een gewone tekst. En zelfs voor uzelf zijn er voordelen. Want iets uitleggen in een filmpje gaat sneller en makkelijker dan alles uit te schrijven. Bekijk hieronder mijn Video en ontvang de 4 Gratis Video's!!

Ik wens je ongelofelijk veel plezier en succes!!


Met vriendelijke groet,
Alexander van Dijl


Voor De Gratis Video's Klik Deze Link.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten